Een avontuur bij Marvelous Media & Communicatie op het zonnige eiland Curaçao!

jan 15, 2024 | Achtergrond

Wat een geweldige tijd heb ik gehad tijdens mijn stage bij Mavelous Media & Communicatie op dit prachtige eiland. Ik wil graag mijn ervaringen met jullie delen en vertellen wat ik heb geleerd tijdens deze onvergetelijke periode.

Mijn avontuur begon enkele maanden geleden in augustus toen ik de kans kreeg om stage te lopen bij Marvelous Media & Communicatie op dit tropische eiland. Het idee van werken onder de zon sprak me meteen aan, en ik was gemotiveerd om zoveel mogelijk uit deze ervaring te halen.

Een van de eerste dingen die me opvielen, was de gezellige en creatieve sfeer bij Marvelous Media & Communicatie. Ik voelde me direct op mijn plek en werd aangemoedigd om mijn ideeën te delen en bij te dragen aan lopende projecten.

Gedurende mijn stage heb ik mijn vaardigheden op het gebied van media en communicatie verbeterd. Ik heb geleerd om content te creëren, zowel geschreven als visueel, en ik heb inzicht gekregen in de strategieën achter meerdere projecten. Mijn stagebegeleidster, Marlous bij Marvelous Media & Communicatie heeft me begeleid en voorzien van feedback op al mijn taken, waardoor ik beter kon leren en mijzelf kon verbeteren.

Wat deze stage echt bijzonder maakte, was niet alleen het werk, maar ook de geweldige tijd die ik buiten kantooruren heb doorgebracht. Het eiland heeft prachtige plekken om te verkennen, van parelwitte stranden tot verschillende activiteiten, zoals buggy rijden en een jetskitour. Ik woonde samen met 40 andere studenten en samen met hen ben ik bij veel restaurantjes geweest en vele Happy Hours meegepakt. In het begin was het erg wennen om met zoveel mensen samen te wonen, maar na 5 maanden kun je je niet meer anders voorstellen.

Al met al kan ik zeggen dat mijn stage bij Marvelous Media & Communicatie een geweldige ervaring was. Ik heb niet alleen mijn professionele vaardigheden verbeterd, maar ook vrienden voor het leven gemaakt en herinneringen gecreëerd die ik voor altijd zal meenemen. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en kijk ernaar uit om de opgedane kennis en ervaring mee te nemen in mijn verdere carrière.

Bedankt, Marvelous Media & Communicatie, voor deze onvergetelijke tijd op het eiland!

Sanne Raben