Social Media Marketing

Aanwezig zijn op social media biedt enorm veel kansen en voordelen. Veel bedrijven redden het niet om zelf hun social media kanalen professioneel bij te houden of hebben de kennis niet in huis om dit effectief te doen. Wij kunnen u hierbij helpen!

Het effectief inzetten van Social Media

Marvelous Media & Communications weet precies hoe de verschillende social media platformen efficiënt ingezet kunnen worden voor uw merk. Wij zetten diverse social media kanalen in als een makkelijke en interessante manier om meer interactie te hebben met uw doelgroep. Wij zijn het social media marketing bureau dat weet hoe social media het beste ingezet kan worden. Met uitgebreide kennis over de verschillende social media kanalen kunnen we bepalen welke social media kanalen het meest effectief voor uw bedrijf of merk zullen zijn.

Social Media Content

Wanneer uw bedrijf werkt met ons social media bureau voor het creëren van content voor social media, hebben jullie er een collega bij. Ons team van ervaren strategen, tekstschrijvers, fotografen en vertalers weten welke social media content uw doelgroep aanspreekt. Het maken van een contentkalender op basis van de marketing strategie en deze vervolgens uitvoeren is voor ons vanzelfsprekend. Voor aansprekende en converterende social media content draaien wij ons hand niet om!

Adverteren op social media

Naast het posten van aansprekende conten op uw social media is het ook belangrijk om te adverteren op social media. Als social media bureau weten we dat er oneindig veel targetmogelijkheden zijn op social media. Denk hierbij aan het kaderen van je doelgroep op het gebied van geografische gegevens, maar retargeting is kan ook een effectieve manier zijn om op social media te adverteren. Geen bedrijf is hetzelfde en dit geldt ook voor de social media strategie. Afhankelijk van de bedrijfsstrategie en het bijbehorende marketing en communicatieplan wordt social media effectief ingezet.


Wij bieden de volgende services aan:

Social media stategie

Content creatie en planning

Beeld creatie en fotografie

Community management

Adverteren en retargeting advertisement

Influencer marketing

Content marketing

Facebook

Instagram

LinkedIn