Copywriting

Wij zorgen ervoor dat uw teksten uniek, effectief en doeltreffend zijn!

Als organisatie hoeft u natuurlijk niet zelf uw teksten te schrijven. Misschien heeft u er geen tijd voor of bent u er gewoon niet heel goed in. Dan kunnen wij u daarbij helpen! Een pakkende kop, duidelijke taal, maar ook hele specifieke bewoordingen. De focus leggen op de voordelen in plaats van op de kenmerken en natuurlijk een duidelijke “call to action”! Pakkende content in de stem van uw organisatie.

Wij schrijven Nederlands- Engels- en Papiamentstalige teksten die aantrekkelijk zijn voor je doelgroep en zorgen voor communicatie en interactie.

Bent u benieuwd wat copywriting kan betekenen voor uw bedrijf?

l

Artikelen en interviews

Voor een effectieve content strategie is het schrijven en bijhouden van een blog onmisbaar. De webteksten zijn de vaste content van uw website. Deze informeren over uw product of dienst en zetten aan tot actie. Wisselende en up-to-date content zorgt voor betrokkenheid en interactie. Met een blog werk je structureel aan je vindbaarheid in de zoekmachines. 

SEO website teksten

Teksten voor op de website en SEO gaan hand in hand met elkaar. Een online tekst waarbij geen aandacht is besteed aan de SEO is onvindbaar in de zoekmachines. Het is dus belangrijk om de content te combineren met SEO. Door dit op de juiste manier toe te passen zijn de teksten nog steeds prettig om te lezen en is uw website goed vindbaar.

Persberichten

Bij het opstellen van een persbericht is het belangrijk dat de boodschap door de media wordt gezien als nieuwswaardig. Een interessante boodschap met relevante content en een goed aantal woorden. 

Brochure- en reclameteksten

Wervende teksten waarin zoveel mogelijk gezegd wordt met zo weinig mogelijk woorden. De ideale brochure tekst heeft kort en krachtig taalgebruik. Inspirerend, overtuigend en terug te leiden naar de essentie van de boodschap.